2015. október 1., csütörtök

Egy exkluzív előszoba története

Egy tavalyelőtti munkát mutatok be Nektek az első Referencia Szerda alkalmából. Demeter Enikő - az egyik legjobb ízlésű lakberendező, akit ismerek - keresett meg, hogy van ebben a lakásban egy zöld konyhabútor, amit fehérre kéne festeni. Lehet-e? Természetesen lehetett. De ha már ott vagyok vessek egy pillantást az előszobára is. Szeretnének ide, a klasszikus előszobai funkciókon túl egy méretes, de azért dekoratív beépített szekrényt tolóajtókkal. 
Csak a csupasz falak voltak, és képlékeny elképzelések. A megrendelő mutatott egy fényképet, ami nagyon tetszett neki. Ez volt az:

Forrás: Jaksa Szilvia, Dekortech Stúdió


Aztán előkerült egy tekercs bambuszos tapéta, amit az előszobába szántak. Ezek mentén kellett megalkotni az előszoba beépítést. Ennyi inspiráció elég volt, jött az ihlet, elkapott az alkotás heve...

És az alábbi látványterveket készítettem:

 


A megrendelő változtatás nélkül fogadta el a terveket, úgyhogy a műhelyben megkezdődhetett a bútor gyártása. Nagyjából három hét múlva - a határidőt pontosan betartva - átadtuk a munkát. Íme a végeredmény:






A ház újjá varázsolása olyan jól sikerült, hogy a Golden Harmony lakberendezési magazin méltónak találta arra, hogy a 2014 tavaszán megjelenjen hasábjain. Ezúton is köszönet érte.

Ha szeretnétek Ti is nap mint nap egy hangulatos, lakásba hazatérni, vagy fontos Nektek, hogy látogatóitok első benyomása otthonotokról messzemenőkig pozitív legyen, csak hívnotok kell. Szívesen alkotunk Nektek is egy exkluzív előszobát.


2 megjegyzés:

  1. Kedves Árpád! A fotón lévő előszoba az én tervezésem. A neten bukkantam rá a bejegyzésre, és csak szerettem volna jelezni, hogy nevet/céget is tudjatok társítani a képhez, ha már felhasználásra került.
    Nagyon köszönöm!
    Jaksa Szilvia, Dekortech Stúdió

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szilvia! Köszönöm a jelentkezésed és az észrevételt. Egyúttal szeretném megköszönni az inspirációt és azt, hogy használhattam a képet! Remélem, ez egy kölcsönösen gyümölcsöző szakmai kapcsolat kezdete is egyben. Ha a későbbiekben is tervezel ilyen csodás egyedi bútorokat, és a kivitelezésben segítségedre lehetünk, kérlek, keress meg!
      Üdvözlettel: Magas Árpád

      Törlés