2017. január 4., szerda

Exkluzív konyhabútor fémes kiegészítőkkel

Az idei első Referencia Szerda alkalmával ismét egy saját tervezésű és kivitelezésű prémium konyhabútort szeretnék megmutatni Nektek. 



A múltban ha laminált faforgácslap frontokkal készült konyhabútorról került szó, a legtöbben vállrándítva legyintettek: á, csak sima bútorlap. Szerencsére mára a bútorlapgyártók fejlesztéseinek köszönhetően kiváló minőségű, szép mintázatú, ellenálló felületű termékek látnak napvilágot.
Az alábbi konyhabútor frontjai az Egger kínálatából kerültek ki. A világos akác, famintázatú bútorlapot szálcsiszolt alumínium élzáró profillal tettük igazán exkluzívvá, karakterét markáns, férfias, nemesacél fogantyúkkal erősítettük.



A fémes hatást fokozzák még a szintén szálcsiszolt alu lábazat és a felsőszekrények felnyíló, üveges ajtajai. Ám, hogy mégse menjen el túlságosan az ipari konyhák irányába, az átadópultot természetes kővel burkoltuk fel. A kőburkolat színei között visszaköszön a silgránit mosogató bézs árnyalata is, fokozva a padló-bútorfront-munkalap sötét-világos-sötét kontrasztja teremtette harmóniát.




Talán mondanom sem kell - hiszen az r21stúdióban ez az alapértelmezés -, hogy a bútor fiókjai teljesen kihúzható, csillapított záródású fiókok, minden nyíló ajtót szintén csillapított záródású pántokkal láttunk el, a felnyíló ajtókhoz pedig csúcskategóriás Blum Aventos HF vasalatokat használtunk.



Ugyanebben a világos akác színben gyártanak vákuumfóliás MDF frontokat is, így a ház fürdőszobájába azonos színű bútort készíthettünk. A fejlett technológiának köszönhetően ezek a frontok még egy fürdőszoba párás környezetének is hosszasan ellenállnak.



Ha tetszett a poszt, és szeretnél naprakész, érdekes információkat kapni a lakberendezés, bútorozás világából, akkor nyomj egy Like-ot a jobb oldali sáv tetején, és kövess a Facebookon!


Visszavár a blogger:
Magas Árpád             


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése